Vi er mange piger der drømmer om et lækkert, langt og ikke mindst stærkt hår, men hvor er det bare irriterende at det ikke vil vokse længere eller knækker ved skuldrende! Well, jeg har prøvet MANGE produkter, og her er min ultimative top 4, der vil hjælpe dig med at få langt hår, hvorfor du skal bruge dem og hvordan!

 


 

1. Nioxin Shampoo

Et sundt hår kommer først og fremmest gennem kosten (Læs evt dette indlæg), og ja, så kommer det jo fra hovedbunden sjovt nok:D . Men faktisk så kan nogen af dine hårsække ligge i dvale uden at du ved det! Snavs, fedtstof og silikone fra dårlige hårprodukter, kan stoppe dine hårsække til, så de holder op med at producere i en længere periode. Derfor, hvis du vil optimere din hårvækst, er det Alpha omega at vaske dit hår i en shampoo, der med sikkerhed kan rense igennem, og selvfølgelig uden at dit hår bliver knastørt. Nioxin shampoo’en åbner op og booster porerne, renser i dybden og skaber dermed fri vej til at dit hår atter kan vokse, samtidig med at det bliver styrket. Skum altid håret op i shampoo 2 gange for maksimal effekt.

 

2. SP Lux Oil Mask
Skal dit hår blive langt, er en god hårkur altså et MUST! Denne her er efter min mening den bedste på markedet. Den efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og med en følelse af mere styrke, da den indeholder keratin, som er det håret egentlig er lavet af. Brug kuren 2-3 gange i ugen, lad den sidde op til 15 min hvis du har tid, og kom evt et håndklæde rundt om håret mens den er i, for at den trænger dybere ind. Brug kun kuren i det hår du kan samle i en hestehale, det andet er sundt nok, da det får nok fugt fra hovedbunden!

 

3.Potion 9
Ligesom du bruger fugtighedscreme på dit ansigt, så har dit hår behov for det samme. Dette produkt er et leave-in produkt, og du skal bruge det for at “lukke af” for dine spidser, så de ikke spalter yderligere, med også for at give dit hår ekstra fugt og beskytte det mod varmeværktøjer. Brug kun produktet i det hår du kan samle i en hestehale.

 

4. Sp Lux Oil
Denne olie skal du bruge 2-3 pump af 1-2 gange om dagen, evt morgen og aften. Allerede efter et par dage, kan man mærke at håret bliver stærkere og ikke er lige så tørt mere, så det er altså en olie, der i forhold til mange andre på markedet,  ikke kun lægger sig udenpå håret, men rent faktisk trænger ind og genopbygger! Og så dufter den helt fantastisk af lækker vanilje, og det betyder altså meget!:) Brug kun olien i det hår du kan samle i en hestehale!

Comments

comments

About The Author

I'm a 24 year old bodybuilding enthusiant from Denmark, and I compete in the figure division. My dream is to go as far as possible in this industry, and I love to push my boundaries. I also have the Danish 4year old hairdresser education, so you will also see me post about hair and beauty.