Du kan lide at træne, men du elsker også  at se godt ud og du har ikke tonsvis af tid til at se godt ud hver dag. Mange tager makeup på om morgenen og lader det være på i løbet af dagen. Også under træning. Så her er en hurtig liste over fordele og ulemper ved forskellige vippe forbedringer.

Mascara

Der er tusindvis af forskellige mascaraer og alle har forskellige favoritter. At finde din favorit kan være en livslang opgave. Hvis du bruger mascara under træning, så sørg for at den er vandtæt for at undgå at ligne en panda bjørn i slutningen af ​trænings​sessionen.

Fordele: billigt, enkelt, kan fjernes hvis du ikke er tilfreds med resultatet.

Ulemper: Kan være en smule rodet, resultatet er ikke altid godt, og resultatet er kortvarigt.

Vippe serum

De findes i mange forskellige mærker og prisklasser, og ja de virker. Med varierende resultater. Du vil sandsynligvis opdage at dine naturlige vipper vokser længere. Men tykkelsen eller antal øjenvipper vil ikke stige. Du vil ikke vågne op med flere centimeter lange vipper 1. dag efter den første påføring.

Fordele: Kan være billige (stor forskel i priserne) en fysisk og semi permanent forbedring i længden.

Ulemper: Du skal være konsekvent og huske at bruge det hver dag i en periode. Effekten forsvinder når du holder op med at bruge det. Effekten er sjældent så enorm som du vil have den, og du er stadig nødt til at anvende mascara  for virkelig at se forskellen i længden. Så hvis du ikke ønsker rodet mascara under din træning er der virkelig ingen stor forskel fra “ikke at bære mascara med normal længde vipper” til “serumerede vipper”.

Falske øjenvipper

Hej superstar! Falske øjenvipper giver dig en “wow faktor – filmstjerne-look”. Kommer i mange forskellige størrelser, længder, stilarter og forskellige farver, hvis du ønsker at gøre noget vanvittigt en dag! De kan være meget billige.

Fordele: Billige, giver en dramatisk wow-faktor. Du behøver ikke mascara. Lette at fjerne, hvis du ikke kan lide resultatet.

Ulemper: Kan nemt falder af, eller frakoble i løbet af en hård og svedig træning. Det tager nogle forsøg at være i stand til at sætte dem på perfekt.

Vippe-extentions

Dette er den nyeste og mest populære trend i vippe verdenen. Disse kan du ikke sætte på dig selv – du skal gå til en salon. Normalt er der flere muligheder at vælge imellem. Forskellige længder og størrelser der passer til dine ønsker.

Fordele: Holder godt i lang tid, selv under hård og svedig træning. Ser fantastisk ud, behøver ikke mascara. Du kan vågne op om morgenen og stadig se temmelig godt uden ekstra make-up.

Ulemper: Dyrere. Og du bliver afhængig (fordi det ser så godt). En dyr vane, fordi du har brug for opfyldning hver 2-3 uger. Det kan skade dine naturlige vipper, hvis du piller i dem. Og det er fristende. Sommetider vender vippen på hovedet, og ser meget mærkeligt ud. Så du bør medbringe en øjenvippe børste når du går ud, for at fastsætte vipper på afveje. Nogle mener også, at de er ubehagelige at have på, du kan ikke gnide dine øjne som en hulemand eller give dine øjne en grov vask med makeup fjerner, du skal være lidt mere forsigtig.

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.