Navn: Angelica Enberg
Alder: 22
Sports Gren / klasse: Body fitness, soon Women’s physique
Meritter: 3a Norway Open, 5a Svenska Mästerskapen
Sponsorer: Tyngre, Nocco
Instagram: angelicaenberg
Facebook page: Angelica Enberg
Angelica_Enberg_littlemissflex

Photo: Frode Farbu

Hvornår begyndte du med fitness og hvad var det, der gjorde du først fundet interesse for denne sport?
Jeg har spillet fodbold og håndbold, men stoppet med holdsport begyndelsen af 2012, fordi jeg ikke havde tid til det. Derefter købte jeg gym medlemskab, men havde ingen idé om, hvordan jeg ville træne der. I slutningen af 2012 indså jeg, at løfte vægte var the thaaaang! Jeg begyndte at opbygge muskler og bagtalelse i byen blev lanceret. Det var meget provokerende for mange, indså jeg .. Og jeg elsker at provokere!
Har du gjort andre sportsgrene før?
Mange forskellige sportsgrene siden barndommen, men primært fodbold og håndbold. Har også gået meget snowboarding.
Du startede med athletic fitness, body fitness, efteråret 2014 rygter siger, at næste år blir det womens fysik. Hvad er din plan for de kommende løb, og  hva har du til mål for at komme dertil?

Angelica_Enberg_littlemissflex_norwayopen

Rygterne er sande .. For en gang! 😉 Jeg er meget psyched på en ny konkurrence klasse, men jeg ønsker at opbygge mig lidt mere, før jeg føler mig klar. Målet er altid rettet mod toppen, og jeg ved, at jeg vil blive skuffet i mig selv, hvis jeg ikke nå der. Men inden for et år er den foreløbige plan! WP har været mit mål længe, så body fitness har virkelig føltes som en milepæl for mig.

Du skal flytte til LA og blive fast inventar på Golds Gym, hvad er det med denne mekka for bodybuilding, der er så tiltrækkende for dig og andre, der indånder og lever til fitness?
Motivasjonsboosten jeg fik, da jeg var  Golds under min ferie sidste sommer var absolut enorm. Mødested, atmosfæren, de mennesker, alt udstyr grundigt med frie vægteog alt det udstyr, du kan tænke påGuld er det modsatte af middelmådig ogJanteloven, hvilket i sig selv er typisk for USAog jeg kan lide detFuck average!
Hvad kan du lide bedst om denne sport?
At det er en individuel sport. Jeg siger ikke, jeg er dårlig til at samarbejde, jeg har trods alt spillet holdsport i over 10 år .. Men det er en speciel følelse at bygge noget særligt, noget, som kun jeg kan lave. Hvor langt vil jeg nu bare op til mig, og det er kun mig, der kan gøre jobbet. Jeg har ingen “holdkammerater”, som skal forfølge det samme mål, som jeg har brug for at lykkes. Det er bare mig! Så selvfølgelig har jeg de værktøjer, men det hjælper coach Joakim Hetland mig med.
Angelica_Enberg_littlemissflex_flex
Hvad kan du lide det mindste i denne sport?
Idioter som man møder på en lille smule her og der, men der er ting, du kan regne med. Nogle gange er negativitet en motivation for mig. Det er sagt, jeg kan lide at provokere og argumentere. : P
Der er også en dommer sport. Nogle gange tror jeg, at der er fejlberegninger i mange tilfælde, og det er trist, men det er spillet.
Hvem er dit største forbillede?
Dana Linn Bailey og Danielle Reardon.
dana_linn_bailey_and_Danielle_reardon
Hvad er du mest tilfreds med dig selv for, og for hvad får du de fleste komplimenter?
Antager, at du refererer til fysik og i så fald er det sikkert taljen, når jeg er på en diæt, ha ha! Få en masse komplimenter på mine ben og fyre nag ofte om at få kørt et ben træning
 med mig (= de ønsker at vide hemmeligheden bag et par kødfulde ben). Ellers tror jeg, jeg har en dejlig fysik og god symmetri, så det samlede billede af mig selv, jeg er mest tilfreds med, hvis man kan være så kæphøj. 😉
Hvad er din yndlings “juksemat”?
Svenske tacos .. Haha!
Hvad er din yndlings kost mad?
Morgenmad altid smager bedst med havregryn og chokolade protein, at foregive, at der er nogen chokoladekage du spiser.

Hvad er din ultimative motivation sang?
Hør enten house / trance eller hip-hop. Lige nu er der Crave You – Jolena.

Hvad er din yndlings motion og hvorfor?
Gåture udfald. Øvelsen er krævende og tager godt til bagsiden af ​​benene. Bare sørg for at hente vægtene!

Du har 30K tilhængere på Instagram, hvilke billeder, du får de fleste Repon fra fans, og hvad slags svar?
Jeg har tendens til at få meget positiv feedback for mine lange tekster jeg skriver til billederne, kan mange henvise og genkende tankerne jeg nogle gange deler. Så jeg får altid flere sympatier og kommentarer, når jeg sender på on-season billeder. Men jeg har mange trofaste tilhængere, som altid ledsager mig, om jeg er onseason eller offseason, og det betyder for mig mest!
Angelica_Enberg_littlemissflex_facepull
Har du nogensinde oplevet noget ubehageligt i forbindelse med tilhængere eller fans? Og hvad var det?
Intet mere end skumle og seksuelle kommentarer men de mennesker, jeg blokerer øjeblikkeligt. Det sker også, at folk skriver til mig og spammer mig lidt på meddelelser på Facebook, men når jeg svarer bare ikke, og de stopper som regel.
Hvis du blev valgt dig en kjendishunk at gå på en date med, hvem ville det være, og hvor ville din date være?
Jeg er ikke single, men kan godt gå på en date med Steve Cook! 😉 En træning i Golds Gym er sandsynligvis den ultimative date!
Har du nogensinde gjort noget, som du synes er pinligt i forbindelse med denne sport? Og hvad var det?
Kan ikke sige, at jeg er den type, der tænker og jeg tror du overhovedet, men jeg har udtrykt mig om kost og motion, som jeg senere indså var forkert. Og det er lidt pinligt, når du gør sådan noget! Er stadig ung, uerfaren og en masse at lære.
Hvis du kunne give dig selv, før du startede med fitness et råd, hvad skulle det så være?
Vær venlig ikke at haste! Alt dette tager tid, og selv om jeg gerne så meget, så jeg må have noget is i maven.
image11

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.