Opskrift dej: (stor bradepande)

700 gr sød kartoffel
2 æg
200 gr havregryn / havre
1 knivspids salt

Fyld/topping:

1 bøtte kvark
1 glas pesto
Omkring 400gr kyllingefilet
1 pakke skinke
Light ost / revet mozarella
(Paprika hvis det ønskes)
Light creme fraiche + rucola som topping

Forberedelse:
Kog de søde kartofler uden skræl, eller bag dem i mikroovnen i store klumper, eller ovnen indtil de er møre, og derefter fjern skrællen. Bagefter moser du dem, sammen med resten af ingredienserne til dejen. Rul dejen ud på et bagepapir i en bradepande. bag bunden i 10 -15 minutter ved 200 ° C, samtidig med at du klargører fyldet. Tag den ud og lad den hvile i 2-5 min.
Steg ønskede stykker kyllingefilet med ønskede krydderier. Derefter blandes kvark og pesto, og smøres ud over bunden, så dekorerer du pizzaen med stykker af kylling filet, paprika og skinke. Endelig, drys lidt ost på toppen og sæt i ovnen i 10-15 minutter igen, indtil osten er gylden. Du kan bruge creme fraiche og rucola som topping.

søtpotet

søtpotet2

søtpotetpizza2

hvid sød kartoffel pizza

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.