Navn: Ingrid Avelsgaard
Alder: 21 år
Sport Gren/Klasse: Bodyfitness
Honours: 3. plads Sandefjord Open i 2014 og 5. plads Oslo GP 2014 (begge i bikini fitness), 1. plads Sandefjord Open 2015 3. plads Oslo GP 2015 og 6. plads EM Santa Susanna body Fitness Junior 2015 (alle tre i body fitness) .
Sponsors: Six Deuce Norge, Gymgrossisten, Klinikk for alle, Stjørdal Negldesign
Instagram:@ingridha
Facebook Page: https://www.facebook.com/ingridavelsgaardbodyfitness
Blog: http://ingridavelsgaard.blogg.no/

Du debuterede i Bikini fitness sidste forår og har haft en stor fremgang fra da til dette års konkurrencesæson i body fitness. Hvad var det, der fik dig i gang med denne sport? Og fik dig til at beslutte dig for at skifte fra bikiniklassen?

ingridavelsgard_littlemissflex_400x600

Ingrid Avelsgaard Oslo Grand Prix 2015: Foto: Klasbu

– Tak for det, så rart at høre! Jeg har længe været fascineret af musklerne, og finder det forbløffende, hvordan atleter kan forme deres kroppe, ved at bruge ordentlig motion og kost. Jeg var sammen med min kæreste, der har deltaget i Classic Bodybuilding tidligere og jeg var med og så alle fitness konkurrencer fra publikum et par gange, før jeg besluttede at prøve selv. Når du bruger så meget tid på træning alligevel, er det sjovt at sætte et mere specifikt mål med en dato og arbejde hen imod! Grunden til at jeg tog skridtet fra bikini var simpelthen fordi hvis jeg var stadig var i bikini, havde jeg kun fået lov til at træne røv … Lår, ryg, skuldre og arme var ligesom “for stort” i bikini. Og jeg er ikke typen, der gidet at træne røv fem dage om ugen … Jeg vil træne mig til præstation og for en symmetrisk og funktionel krop, så hele kroppen bliver trænet. Derudover følte jeg mig mere “hjemme” i bodyfitness, det føltes sikrere, og jeg følte mig mere elegant og feminin. Det føltes i hvert fald meget rigtigt, da jeg debuterede i bodyfitness tidligere i år!

Har du dyrket en anden sport før?
– Jeg har lavet lidt forskelligt, såsom skiløb, løb, skydning og dans.

Hvad kan du bedst lide ved denne sport?
– Det er det sociale! Herlighed, jeg kunne aldrig have gjort det uden alle de venner, jeg har fundet gennem træningen og sporten. Så mange gode mennesker og alle er så indbydende og nyttige. Ingen spørgsmål er dumme, og man føler sig altid velkommen, uanset hvilken by du kommer til i landet, da du får tilbudt at være med og træne her og der med alt, hvad de har fået at vide gennem sporten. Jeg synes det er fantastisk!

Hvad kan du lide mindst i denne sport?
– Der skal være påstande og mistanker om doping osv, Man kan ikke undslippe spørgsmål om det, når du har lidt flere muskler end den gennemsnitlige befolkning. Det er bare ærgerligt, at de, der spreder rygter ikke ved, at det virkelig er muligt at opbygge en god bodyfitness fysik uden brug af ulovlige midler. De ved ikke, hvor mange timer jeg bruger på træning, mængden af mad jeg spiser, og hvor meget cardio jeg laver. De er ikke klar over, at det faktisk er muligt at gøre tingene på en ordentlig måde.

Hvad er du mest tilfreds med, ved dig selv og hvad får du de fleste komplimenter for?
– Hm, nu er jeg lidt usikker! Havde ønsket at sige skuldre, men desværre. Jeg har i hvert fald gjort gode fremskridt på skuldrene i de seneste år, meget, fordi jeg har fokuseret meget godt på dem, så … Men de er langt fra godt nok endnu. Så ved jeg ikke, måske ben? Eller bagsiden? Haha, nej, det er svært. Jeg er glad for at have en slags symmetri i kroppen. Men er stadig meget lille, så er nødt til at arbejde på og forbedre alt, så jeg fylder min ramme bedre ud næste gang på scenen.

ingridavelsgard_littlemissflex_1500x1000

Hvad er dit yndlings «cheatmeal»?
– Håhå, her kan jeg jo skrive i evigheder! Men jeg kan nævne favoritterne: Ben&Jerry’s, chokolade, sushi, indisk med naan-brød, pizza… Listen er lang.

Hvad er dit yndlings diættmad?
– Sejfilet! Jeg elsker sej. Jeg spiser sej offseason også. Det er så sindsygt godt! Og billigt! Perfekt for mig som er fattig studerende. Og havregrød, den kan ingen ta fra mig <3

Hvad er din ultimative trænings sang?
– “To The Dreamer” af Save The Clocktower

Hvad er din yndlings øvelse og hvorfor?
Squats! Fordi jeg har brugt 5 år på at forsøge at gøre det ordentligt, og endelig begynder det at hjælpe på det. Føles endelig, som at jeg mestrer det, og det er få øvelser, der bygger stærke knogler. Og så det er meget ligesom kærlighed / had, grusomt, når der er tændt, men samtidig helt vildt sejt og kvalmende til tider: D

Hvis du skulle vælge dig en kendishunk at gå på date med, hvem som helst, hvem ville det være og hvor skulle daten være?
– The Rock.  Så Dwayne Johnson. Let. Easy (Af berømtheder vel og mærke, jeg har allerede den bedste kæreste, hihi). Kunne sikkert have mig en trænings date med ham i Golds Gym eller noget, det havde ikke slået fejl.

Har du nogensinde gjort noget, som du synes er pinligt i forbindelse med denne sport? Og hvad var det?
– Pinligt? Hmm, nej, bliver ikke så let flov længere. Føles som om denne sport har gjort mine grænser for ting at være pinligt gaaaanske  lange, haha: D

Hvis du kunne give dig selv et råd, før du startede denne konkurrence sæson hvad ville det så være?
– Ikke haste! Regn med træneren, og gør som der bliver sagt. Ikke tænk, just do it!

Hva er din plan for kommende konkurrencer?
– Nu satser  jeg svært på efterår 2016 og målet er Norway Open, det norske mesterskab og forhåbentlig Nordisk. Så nu bliver det 1 år offseason at bygge reel kvalitet i musklerne, og fylde hvor jeg er lidt lille. Og så bliver det diæt næste sommer! Storhygger mig med livets tilstand nu i hvert fald, masser af god mad og gode træninger. Så hvis året fortsætter på denne måde, kan det kun blive godt 🙂

ingridavelsgaard_littlemissflex_600x900

– masser af god mad og gode træninger. Så hvis året fortsætter på denne måde, kan det kun blive godt 🙂

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.