Frida Sjöström er 35 år, Europa mester i bikinifitness og angrer intet hun har gjort ift. fitness. Hun elsker lunges i smith-stativet, slet og ret fordi hun er helt vildt stærk i den!

Navn: Frida SjöströmFrida Sjöström
Alder: 35
Sportsgren/klasse: Bikini fitness
Konkurrencer: Vinder Loaded cup 2013, Svenske mesterskaber 2013, nordiske mesterskaber 2013, vinder Norway open 2014, vinder Arnold classic Europe 2014, Vinder Sweden Grand prix 2015, Europæiske mesterskaber 2015.
Sponsorer: Gymgrossisten.com, Dcore
Instagram: @fridasweb
Facebook-side: Frida Sjöström IFBB Bikini athlete

Hvornår begyndte du med fitness?
Jeg begyndte at konkurrere efteråret 2012, og har siden da konkurreret både efterårs -og forårssæsoner.

Har du dyrket anden sport før?
Jag har styrketrænet i 15 år, før det gik jeg op i ridning og havde også egen hest.

Du blev Europa Mester i Master bikinifitness tidligere i år. Har det påvirket din hverdag nu eller dine planer for fremtiden? 
Denne sejr var et delmål i min konkurrence-karriere, og betyder meget for mig personligt. Det ligger også mere tyngde i at kunne sige at jeg er europæisk mester i min sport, da de som ikke er indforstået med sporten tænker at jeg kun er én ud af tusindvis andre piger, som konkurrerer i bikinifitness. Interessen for mig som person og atlet er også øget endnu mere, noget som er rigtig positivt.

Hvad er dit erhverv, og hvordan passer det med hverdagen som top-atlet?
Jeg arbejder med træning og helse til daglig, og styrer min hverdag selv. Det er takket være dette, at jeg selv kan sammensætte min hverdag så det hele passer med barn, job og træning på en god måde. Træningen tager utrolig meget tid, og havde været vanskelig at finde tid til, hvis ikke jeg arbejdede i et træningscenter.

Hvad kan du bedst lide ved denne sport?
At der altid findes ting at forbedre, at sporten udvikler sig konstant, og at det er så utrolig fedt at stå på scenen.

Hvad bryder du dig mindst om ved denne sport?
At jeg i slutningen af diæten bliver træt og slidt, hvilket gør det mere vanskeligt for mig at være en rigtig god mor på det tidspunkt.

Hvad er du mest glad for ved dig selv, og hvad får du flest komplimenter for?
Jeg får mange komplimenter for mine ben, og jeg begynder også at blive ganske tilfreds med dem, efter flere års hårdt arbejde for at få dem til at vokse.

Hvad er din yndlings cheatmeal?
Åh, der er så mange, men efter konkurrence vil jeg gerne spise på Pizza Hut, så jeg siger pizza.

Hvad er din yndlings diætmad?
Kyllingbryst og ovnbagte søde kartofler med kanel på.

Hva er din ultimative motivationssang?
Eye of the tiger med Survivor.

Hva er din favorit træningsøvelse og hvorfor?
Jeg elsker lunges af alle slags, men gerne i smith-stativet, så kan jeg komme tunge vægte på, uden at være bange for at balancen svigter.  Jeg elsker lunges fordi jeg ærligtalt er vildt stærk i dem ☺.

Hvad er dine planer for de næste konkurrencer, og hvad er din motivation for disse?
Motivationen har været lidt lav efter EM, da andre ting i livet har været i fokus, selv om jeg altid træner hårdt og synes træning er sjovt. Jeg kommer til at konkurrere i efteråret, og jeg satser altid på guld, så det er mit mål.

Er der noget du fortyder at have gjort/ikke gjort pga denne sport?
Faktisk ingenting. Jeg kan umuligt angre over alle de morsomme rejser og oplevelser jeg har både med landsholdet, og på egen hånd i forbindelse med konkurrencerne. Fitness er min livsstil, og har allerede været det i flere år, inden jeg begyndte at konkurrere. Det er et aktivt valg, og jeg kan ikke fortryde at jeg tager vare på min krop.

Hvis du kunne have givet dig selv et godt råd inden du startede med fitness, hvad havde det så været?
Ikke hav for travlt. Tag imod hjælp fra nogen med erfaring, og stil dig selv spørgsmålet om du er klar til at satse på konkurrence og alt hvad det indebærer.

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.