Den 16. juli, jeg flyttede til Marina Del Rey i Californien med min kæreste, og den væsentligste årsag til det var at studere. Jeg planlægger at studere i to år nu, men jeg har altid lovet mig selv ikke at bo i Sverige for at gøre det. Jeg har altid lovet mig selv at udfordre min comfort zone så meget som muligt, men jeg har ikke rigtig været sikker på hvor jeg ville flytte. Sidste sommer var vi på ferie, vi boede i Venice Beach og efter turen, var jeg helt sikker; Det er fanden mig her jeg hører  til! Lyder temmelig kliché, men det er sådan det var .. Og hvis jeg ender op her vil kun fremtiden vise.

Det var en temmelig simpel historie om, hvordan jeg kom her. Hvis du ikke allerede kender det; Jeg er frelst i bodybuilding. Hos Golds Gym (aka “den mekka af bodybuilding”), hvor jeg naturligvis ønsker at bruge meget tid er der uhyre mange inspirerende  mennesker .. Og jeg vil forklare det kort; Om jeg er en af ​​de mest trænte piger i mit hjem gym i Sverige, så jeg er absolut ikke der på Golds Gym, hahaha! Men det er at foretrække at være der, og jeg tror, ​​det er nøglen til succes for min egen udvikling, at jeg ikke længere er den stærkeste pige på gym. Det gør mig sgu motiveret!

Ok, måske jeg skulle forklare, at lidt længere. “Fit” i min opfattelse er ikke at blive shredded hele året eller være den mest muskuløse pige. Det er mere om at opbygge sin egen krop, visionen om et stærkt, feminin krop. Jeg ønsker at få X-form. Smal talje, bred ryg og syge ben. 😉 Det tager en enorm mængde tid. Min daglige motion er lige nu morgencardio hver dag og styrketræning seks dage om ugen. Og ja, skal ha 2.190 måltider om året plus alle post workout måltid nede i min krop. Dette er helvede ingen hurtig løsning. 🙂 Denne livsstil er temmelig nørdet, men jeg elsker det!

Dette vil være min indledende præsentation af mig selv, og hvis du vil vide mere om mig, du bare besøge denne blog mere. 😉

Her er en oversigt over de billeder af de første tre uger;

 

IMG_0015IMG_0020IMG_0022IMG_8386IMG_8600IMG_8611IMG_8703IMG_8725IMG_9485IMG_9541IMG_9696IMG_9712IMG_9768IMG_9781IMG_9829IMG_9885IMG_9892IMG_9916

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.