Sommeren og ferien er ovre, har du holdt dig til din træningsplan?
Ikke det? No worries, vi har alle været der. Her er 9 grunde til hvorfor du stoppede med at træne og hvordan du kommer igang igen!

1. Du er usikker på hvad du skal gøre

Fitness og helse industrien er fyldt til randen med forskellige træning tips, det er en jungle,  og måske ønsker du bare at “komme i form”. Skal jeg gå, løbe, tage yogatimer, løfte vægte, HIIT? osv osv. Eller måske ønsker du at løfte vægte, men du ved bare ikke hvad du skal gøre af dig selv når du bevæger dig over i frivægts-området.

Prøv at starte med at tage udgangspunkt i hvad du faktisk kan lide at træne, eller book evt en konsultation med en personlig træner, som kan hjælpe dig med at afgøre hvilke redskaber du kan bruge til at opnå de ønskede resultater.

2. Du har ikke noget ansvar

Hvad sker der på de dage hvor du bare føler dig brugt? Hvad med de vanvittig travle dage der kommer indimellem? Hvis du ikke har nogen der holder dig ansvarlig for at træne, kan disse dage meget nemt føre til undskyldninger.

Men, hvis du har nogen som holder dig ansvarlig for dine planer og dine mål, også på hårde og travle dage, så kan det hjælpe dig til at holde dig til den oprindelige plan, så du stadig når dine mål, på trods af nogen dage der kan være hårde at komme igennem.

Så lav en aftale med en trænings-makker, eller få dig en coach/personlig træner til at følge op på din fremgang.

3. Du har ikke planlagt det

Hvis du ikke har planlagt hvor og hvornår du skal træne på forhånd,er der stor sandsynlighed for at det ikke bliver gjort. Ikke mange mennesker har ekstra tid til at sidde og glo ind i væggen. Du må finde tiden.

Planlæg på forhånd hvilke dage du skal træne hver uge og i hvilket tidsrum. Akkurat som du planlægger en aftale eller et møde, bør træningen være med på tidsplanen.

4. Du nedprioterer det

Du har en million og én ting på “to-do” listen hver eneste dag og træningen ender nederst på den liste. Når den gør det, er det let atde la alle de andre ting få højere prioritet. Du må gøre det til en prioritet. Hvis du vil have resultater, må du tænke på det som at gå på job, at det må gøres før andre ting, og når du først er der vil du være glad tog det valg.

5. Du får ikke resultater

Hvis du har trænet rigtig hårdt i en længere periode, men ikke ser nogen resultater, er det nemt at blive modløs og give op. Du har trods alt gjort en stor indsats, men uden nogen belønning for dit hårde arbejde. Men måske kan det være at du ser på dine resultater på en forkert måde, du er måske ikke gået ned i vægt som var dit ønske, men du kan have gainet lidt muskler, og man kan nemt stirre sig blind ved at kigge i spejlet hver dag. Tag da formbilleder af dig selv hver uge, og gem dem til fremtiden, du kan nemmere se ændringer på denne måde. Eller få hjælp af en personlig træner, der hjælper dig med at opretholde fremgang, og dokumentere den ved hjælp af målinger af fedt% og cm.

6. Du er en ekspert i dårlige undskyldninger

“Jeg har ikke tid.” “Jeg har ikke energi.” “Jeg gider ikke at træne.” Uanset hvad dine unnskyldninger er, kan du ikke lade dem vinde over dig. Ingen unnskyldning bør komme før dine mål og drømme.

For at få din drømmekrop, så er der én ting du bliver nødt til at opgive – undskyldninger.

7. Du sammenligner dig med andre

Når vi sammenligner os med andre, begynder vi at tvivle på os selv.

Der vil altid være nogen der har hurtigere fremgang på visse områder. Dette kan være nedslående. Men, hvis du fortsætter med at sammenligne dig med andre, er der større sandsynlighed for at du giver op.

Husk at hver person er unik, og dertil også hver persons rejse.

8. Du er ikke konsekvent nok

Mange af os tror at et par gode træningsøvelser vil gøre forskellen. La mig være den der kommer med de dårlige nyheder og fortæller dig – Det vil de ikke. At nå dine mål kræver at du er konsistent. Hvis du kan forpligte dig til at træne mindst 3-4 gange i ugen, så vil du begynde at se bedre fremgang.

9. Og No. 1 årsag til du stoppede med at træne er … du træner ikke det du virkelig kan li!

Hvis du gruer for træningen hver eneste dag, kommer du højst sandsynligt til at give op. At finde en træningsform som DU synes er sjovt, er altafgørende for om du kan holde dig til det over længere tid. Hader du at løbe? Så skal du ikke løbe! Hader du at danse? Så lad være! Hader du at gå i fitness-center? Så find en anden måde at træne på! Find på noget du kan lide at gøre!

Bor du f.eks tæt på vandet og du elsker lyden af havet, kan du jo gå en lang tur på stranden hver morgen. Der findes så mange trænings-muligheder, find din!

Har du problemer med at holde dig til diæten? Læs denne artikel: Sådan kan du forhindre at snyde på din diæt!

Kilde : http://fitbottomedgirls.com

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.