Fyldte søde kartofler

 

Opskrift:
Søde kartofler
Hakket oksekød + krydderier
1 Dåse hakkede tomater eller kokosmælk
Valgfrie grøntsager, foreksempel: peber, majs, rødløg og cherrytomater
Soja eller salsa
Ost

Forberedelse:
Vask og prik alle de søde kartofler med en gaffel. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller 10-15 minutter i mikrobølgeovnen. Læg til afkøling et øjeblik – halvér og skrab fyldet ud. (Smid ikke skrællen ud!) Steg kødet med krydderierne. Hæld 1- 2 dåser hakkede tomater på panden med kødet, hvis du ønsker at bruge det i fyldet.
Mos fyldet af de søde kartofler med en gaffel eller stavblender. Bland de hakkede grøntsager (og koskomælk hvis du vil have det i fyldet), og portioner derefter i de tomme skrælle. Drys med mozzarella ost. Bages i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 200 grader indtil osten er smeltet.

 

n=first ]Fyllt_søtpotet_del1_littlemissflex[/column]

Fyllt_søtpotet_del2_littlemissflex

 

Fyll skallene med fyllet og strø over med lett ost.

Fyld “skrællen” med fyldet og strø med let ost.

Fyllt_søtpotet_del4_littlemissflex

Varm i ovnen til osten er smeltet og gylden.



Bakt søtpotet med fyll

Bagte søde kartofler med fyld

 

 

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.