1. Skru ned for temperaturen.

At sove i et køligt rum synes, at øge folks procentdele af brunt fedt – en type fedt, der fungerer mere som muskler: hjælper med at forbrænde andre fedtstoffer og øger dit stofskifte. Hold dit hjem eller kontor køligt i dagtimerne, det kan også have effekt.

 

2. Drik kaffe eller grøn te.

Nogle små undersøgelser har vist sammenhæng mellem koffein forbrug, øget metabolisme og nedsat risiko for type 2-diabetes.
Men man bør ikke overdrive forbruget: alt for mange koffeinholdige drikke om dagen kan forårsage nervøsitet, kvalme og/eller søvnløshed.

 

3. Hold dit stressniveau lav (eller prøv!)

Selvom stressende situationer ikke nødvendigvis får dig til at spise fedtholdige fødevarer, kan din krop tage længere tid om, at forbrænde kalorier du spiser. Stress aktiverer hormonet cortisol, som er blevet forbundet med forringelse af forbrændingen.

 

4. Få en god nats søvn.

Ikke at få nok kvalitet søvn har også vist, at bremse stofskiftet hos både mænd og kvinder; Det kan også have at gøre med hjernens udskillelse af cortisol, når kroppen er under stress. Selv hvis du hopper i kassen tidligt, er det ikke nok: Forskning har vist, at forstyrret søvn, (når du vågner ofte om natten), ikke er nær så effektivt som syv sammenhængende timers søvn. Så udover, at forsøge at kravle under dynen tidligt, skal du sørge for at give dig selv tid nok til at falde til ro, og give din krop den hvile, den har brug for.

 

5. Pump jern.

Enhver form for fysisk aktivitet – selv 30 minutters afslappet gåtur – kan bidrage til at fremskynde forbrændingen, Alt er bedre end at sidde stille i timevis, som er en af ​​de værste ting, du kan gøre. Den form for træning, der virker bedst, for at aktivere brunt fedt og øge din forbrænding, er styrketræning. Ved at øge muskelmasse, øges hvile-energi-udgifterne, som vil hjælpe dig med, at forbrænde kalorier hele dagen lang.

 

6. Spis krydret.

Capsacian, er et molekyle som findes i chili, der har vist sig at øge kropstemperaturen, og fremskynde fedt tab – selvom det kun her en midlertidig virkning. Der er også tegn på, at kemikalier kaldet isothiocyanater, som er til stede i bitre fødevarer som krydret sennep, wasabi og peberrod, kan hjælpe med, at aktivere brunt fedt og fremskynde metabolismen.

Kilde: dailyburn.com

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.