Protein havre Fajitas

Opskrift:
70g havregryn / havremel
4 æggehvider
1 tsk bagepulver
For smag, krydr efter eget ønske med evt.: Oregano, timian, basilikum, salt, peber, spidskommen, chili, hvidløgssalt.
(0,5 – 1 dl vand, kommer an på hvor tykke du vil have dem, evt. fiberhusk for at gøre dejen tykkere.)
Bliver til ca. to store fajitas.

Tilbredning
Lad dejen hæve i 20-30 minutter, før du steger den som en pandekage i en stor non-stick stegepande. Steg på middel varme. Samtidigt kan du tilberede fyldet:

Fyld
50-100g kyllingefilet
1/2 rød peber
1/2 orange peber
1/2 squash
(evt. 1/4 løg)
Krydderier

Steg på middel varme, til grønsagerne har taget lidt farve og har en gylden skorpe.
Spred et tyndt lag salsa og evt. creme fraiche på fajitaerne og læg fyldet i. Du kan også supplere med: frisk salat, ruccula, lidt ost. Saml fyldet til den ene side af pandekagen, rul sammen og nyd. Denne kan også pakkes ind i folie og tages med som madpakke. Supersund, velsmagende, rig på protein, let og nem at tilberede.

Hvis du har lidt rester af kylling eller andet, er dette en fin måde at bruge rester på. Du kan ændre fyldet til f. eks. oksekød, laks, eller en vegetar-variant med bønner, lidt ris, æg eller kartofler. Fungerer til både morgen-, middag- og aftensmad.

Comments

comments

About The Author

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.